Вторник, 4 Октомври 2022
Рак

Седмичен хороскоп
26 - 03 Декември 2018

2232

Седмичен хороскоп - Рак - 26.11.2018 - 03.12.2018 година

Поздравления за търпението и смиреността ви, предстои да черпите от даровете, които съдбата ви е подготвила. Благоприятно развитие на делата ви, като наред с това ще растат и отговорностите ви.

Бизнесмените ще укрепят позициите си с допълнителни средства, но инвестициите ще се върнат. Професионалната ви подготовка и ниво на информираност позволяват да сте в крак с новостите на пазара, както и да се грижите за актуализацията на познанията си. Ще се толерира участието ви и в колективни изяви, приносът ви за които ще бъде оценен. Към предизвикателствата се отнасяйте спокойно и компетентно, овладейте емоциите си и ще се предпазите от уловки.

Животът ви ще се промени за добро. Ще се радвате на придобивки, част от които са за дома. Ще купувате или продавате движимо или недвижимо имущество. Периодът е подходящ и за пътувания, някои в чужбина. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година