Събота, 21 Септември 2019
Рак

Седмичен хороскоп
26 - 02 Януари 2016

4387
Седмичен хороскоп - Рак - 26.12.2016 - 02.01.2017 година
 
Отваряте нова страница в професионалното си израстване. Тя ще бъде съпроводена с усилия, обучение и напрежение, но има защо да се борите с несгодите. Очаква ви бляскава кариера, стига да я желаете и да не се отпускате. С позитивното си присъствие ще сте предпочитани и така ще напредвате във всичко. Парите ще са мотив за усилията ви, но по-важна за вас ще бъде духовната удовлетвореност от постигнатото. И още, че не сте разочаровали тези, които ви вярват и обичат. Ще срещате взаимност и добронамереност в отношенията си с партньори, семейство и не на последно място по високо стоящи от вас.
 
Наред с похвалите и постиженията ще ви съпътстват често избухливост и нервно напрежение. Намерете начин да балансирате емоциите си и да не допускате обидни, неволно отправени думи по ничии адрес. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година