Вторник, 19 Март 2019
Рак

Седмичен хороскоп
25 - 01 Януари 2017

4786
Седмичен хороскоп - Рак - 25.12.2017 - 01.01.2018 година
 
Трудът ви не винаги ви носи очакваните резултати и това ви създава напрежение. Нещата ще се променят в положителна посока, но се изисква търпение и устойчивост.
 
Настъпват дни на промяна и вие скоро ще я установите. Повече успехи ще имате, когато постигнете вътрешно равновесие. Волята ви да е над всичко. Здравословните проблеми ще намерят разрешение, ако потърсите навременна помощ. В служебен план не се очертават промени в най-близкото бъдеще. Възможност за нова работа ще имат само тези, които вече наистина са решени да започнат. Колебанията няма да ви помогнат. Рискувате да изпуснете шанса си. Оставете настрана далечната перспектива и се заемете с настоящето, което ще ви донесе повече.
 
Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Рак, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година