Понеделник, 15 Юли 2024
Рак

Седмичен хороскоп
22 - 29 Януари 2018

4939
Седмичен хороскоп - Рак - 22.01.2018 - 29.01.2018 година
 
Вникнете в детайлите на работното място и в отношенията с колегите си. Мислите ви се нуждаят от прочистване, или поне от приоритетни задачи, които да концентрират вниманието ви върху важните неща.
 
Интересите ви са разноопосочни, но така няма да постигнете конкретните резултати. Необходимо е да не се разпилявате, а отговорно да набележите конкретни стъпки за изпълнение на целите си. Средствата, необходими за осъществяването им ще дойдат, благодарение на активните ви делови контакти. Участвайки в съдружия с професионалисти и с хора с опит, ще реализирате професионални и бизнес-проекти. Запазете доброто, което носите в себе си и не позволявайте на временните успехи да ви откъснат от реалността. Липсата на доверие е де градивно чувство, не го допускайте.
 
В интимният свят на мнозина ще настъпят промени. Необвързаните ще организират по-добре живота си и ще постигнат напредък в житейски план. Ярка творческа активност ще се наблюдава при повечето от вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!