×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 19 Октомври 2018
Рак

Седмичен хороскоп
21 - 28 Май 2018

2085

Седмичен хороскоп - Рак - 21.05.2018 - 28.05.2018 година 

Предвид нарасналите ви ангажименти и отговорности, ще направите промени в организацията си, така, щото времето да ви стига за всичко, което предвиждате.

Ще живеете по-динамично и пълноценно, но и в голяма степен ще се чувствате удовлетворени от постигнатото. За съжаление тази прогноза не е равнозначна за всички от знака, ще има и такива, за които животът ще бъде повече борба за оцеляване, отколкото развитие и целеустременост. Не чакайте друг да ви сочи пътя, сами открийте това, което искате да бъде и следвайте сърцето и разума си. Има шанс безработните да намерят мястото си, с което да подпомогнат бюджета на семейството си. В миговете на разколебаване и напрежение търсете съдействие от професионалисти и хора, имащи по-ясна визия за бъдещето. Предпочитани сте като партньори и без да се щадите, можете да постигате, както своите, така и общите цели.

Възпитавайте в себе си търпимост към несъвършенствата на другите, често тя не ви достига и разваля добрите намерения. Наред с това не се оставяйте в плен на емоциите и на моментното си настроение, особено, когато се отнася за сериозни и важни за бъдещето ви дела. Пътуване в чужбина и засилени контакти с чуждестранни партньори. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година