Понеделник, 5 Декември 2022
Рак

Седмичен хороскоп
20 - 27 Ноември 2017

5622
Седмичен хороскоп - Рак - 20.11.2017 - 27.11.2017 година
 
Ще приведете в готовност мислите и действията си, за да отговорите адекватно на събитията и очакванията към вас. Колкото по-малко сте зависими от емоциите си, толкова повече успехи ще жънете.
 
Обстоятелствата ще изискват от вас да се съобразявате с другите и да устоите на изкушенията. Следвайте собствената си логика и не бързайте да давате оценка на хора и задачи, ако това не се изисква от вас. Усилията, уменията и постиженията ви ще се забележат. От професионалният ви опит и качества ще се заинтересуват хора с положение в бизнеса и обществото. Възможни са предложения за нова работа или друга заетост. Ще създадете ползотворно сътрудничество с европейски структури и ще работите по проекти от взаимен интерес. В края на седмицата някои от вас ще пътуват.
 
Ново начало за необвързаните, както и за онези от вас, които търсят романтични изживявания. В домашна обстановка ще се насладите на спокойствие и хармонични отношения с близките ви хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година