Неделя, 26 Май 2019
Рак

Седмичен хороскоп
20 - 27 Ноември 2017

5115
Седмичен хороскоп - Рак - 20.11.2017 - 27.11.2017 година
 
Ще приведете в готовност мислите и действията си, за да отговорите адекватно на събитията и очакванията към вас. Колкото по-малко сте зависими от емоциите си, толкова повече успехи ще жънете.
 
Обстоятелствата ще изискват от вас да се съобразявате с другите и да устоите на изкушенията. Следвайте собствената си логика и не бързайте да давате оценка на хора и задачи, ако това не се изисква от вас. Усилията, уменията и постиженията ви ще се забележат. От професионалният ви опит и качества ще се заинтересуват хора с положение в бизнеса и обществото. Възможни са предложения за нова работа или друга заетост. Ще създадете ползотворно сътрудничество с европейски структури и ще работите по проекти от взаимен интерес. В края на седмицата някои от вас ще пътуват.
 
Ново начало за необвързаните, както и за онези от вас, които търсят романтични изживявания. В домашна обстановка ще се насладите на спокойствие и хармонични отношения с близките ви хора. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година