Петък, 14 Юни 2024
Рак

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

2203

Седмичен хороскоп - Рак - 02.07.2018 - 09.07.2018 година  

Изненади няма да ви липсват, но в повечето случаи ще се радвате на благоприятно развитие на делата си. Отговорностите и бизнеса ви карат да се съобразявате с много хора.

Професионалната ви подготовка и ниво на информираност изискват да следите новостите на пазара и да се грижите за актуализацията на познанията си. Ще се толерира участието ви и в колективни изяви. На предизвикателствата отговорете спокойно и компетентно, овладейте емоциите си и ще се предпазите от уловки. Животът ви ще се промени за добро. Обвързаните и семейните ще се радват на нови придобивки, част от които са за дома. Ще купувате или продавате движимо или недвижимо имущество. Периодът е подходящ и за пътувания.

Ще се съобразявате с настроенията на близките си, особено с децата си. Други ще получат покана за гостуване в чужбина. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!