×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 10 Декември 2018
Рак

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

3497

Седмичен хороскоп - Рак - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Ще ви занимават различни въпроси, но мислите и енергията ви ще са насочени най-вече към професионалните и лични дела. Ще продължите да работите по започнатите задачи, много от които са свързани с административни и правителствени институции.

В повечето случаи ще успявате, благодарение на последователните си действия и упорство. Други ще започнат нова работа, ще се включат в образователни програми, пътуванията и отдиха също са част от програмата ви. Всичко това ще ви вълнува и под-държа в добра кондиция. Натовареността ще се редува с дни на разпускане, на работното място ще проявявате инициативност, от която ще следват и нови отговорности, с надеждата животът ви да върви към по-добро.

И не грешите, каквито и съмнения и резерви да срещате у другите. Вие най-добре знаете какво искате и как да го постигнете. Вярата ви е източник на енергия, изпращана от горе. Тя ви насърчава към повече себе изяви, хуманност и милосърдие. Следвайки разума и сърцето си, ще печелите не само придобивки, но и нови възможности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година