Събота, 2 Декември 2023
Рак

Седмичен хороскоп
19 - 26 Февруари 2018

3907

Седмичен хороскоп - Рак - 19.02.2018 - 26.02.2018 година

Работете в спокойна и творческа атмосфера и ще се радвате на по-добри резултати. Не си позволявайте да влизате в конфликти и да поставяте неприемливи условия към никого.

Приемете случващото се, като погледнете на живота си от друг ъгъл, със сигурност ще откриете нещо ново и интересно за себе си. Нямате причини за притеснения и недоволство. Изяснете желанията си и отношението си към хората от обкръжението ви. Бъдете реалисти към всичко, което привлича вниманието ви. Бързите развития и събития ще ви изпратят в друга орбита, в която може да се изгубите, ако не сте здраво стъпили на краката си. Казано с други думи перспективите са обещаващи, но всичко ще зависи от вас, за да постигнете резултатите, които търсите.

Настроението ви ще е добро, както и самочувствието ви, за което принася засилената ви двигателна активност. По отношение на финансови затруднения, ще намерите бързо решение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!