Сряда, 24 Април 2024
Рак

Седмичен хороскоп
18 - 25 Януари 2016

3126
Изпълнени с желания и често с променливо настроение, но по-важно с добра енергия, ще преодолявате раздразненията си, които няма да остават скрити за околните. Бъдете търпеливи и си наложете повече спокойствие, за да ви стигнат силите за всичко, което предвиждате за тези дни.
 
Нуждата от пари ще ви мотивира да продължите с проектите си, успехите на които зависят от активността ви. Не се тревожете, времето ще ви стигне, за да се справите със сроковете благодарение на сътрудници и приятели. По разбираеми причини ще търсите по-често близостта на онези, с които ви свързват общи интереси, преживявания и желания. Нагласата ви да се интересувате и усвоявате новостите ще ви носи предимства, обогатявайки ви с нови знания, опит и самочувствие.
 
Благодарение на това, а и защото не ви липсва амбиция, ще ви бъде по-лесно в преодоляване на трудностите и изкачване в йерархията. Ако имате здравословни неразположения, вземете навреме мерки. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.