Сряда, 17 Юли 2019
Рак

Седмичен хороскоп
18 - 25 Декември 2017

5009
Седмичен хороскоп - Рак - 18.12.2017 - 25.12.2017 година
 
През по-голямата част от времето си ще се занимавате с работните си ангажименти и личните си дела. Каквито и затруднения и емоции да пораждат те у вас е сигурно, че няма да са напразни усилията ви в нито една посока.
 
Няма да липсват предложения, клиенти, възможности, водещи до подобряване на финансите, за това действайте, периодът е благодатен за всякаква активност. Ако не с конкретни реализации, то най-малкото ще се обогатите с опит, който ще ви послужи след време. Общуванията ще ви вълнуват, защото сте от хората, които не остават равнодушни към болката на другите. Не изпадайте в крайности и запазете равновесие на емоциите си във всяка ситуация. Както и да сте добри и полезни не само за другите, но и за себе си. Често оставяте да се възползват от вас и това ви тежи, но и не предприемате нищо в своя защита.
 
Ще се радвате на повишено внимание от партньора си и от хора, които никога не са криели чувствата си към вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Рак, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година