×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Рак

Седмичен хороскоп
14 - 21 Септември 2015

1781
С повече конкретика и прагматичен подход можете да подобрите финансовото си, обществено и семейно положение. Внесете повече яснота в делата, с които се захващате, за да улесните работата си, нужна е и добра организация, за да ви стигне и времето. Осъществявайки на практика всичко това, ще се стабилизирате финансово и психически.
 
Въпреки, че ще има дни, когато мотивацията ви ще е минимална, потиснати и обезверени, но ще намерите сили в себе си да преодолеете тези си състояния. С повече труд или воля ще наложите присъствието си там, където са съсредоточени интересите ви. Това означава активни делови срещи, нови сътрудничества и често служебни пътувания.
 
Разумни и знаещи цената си хора сте, за това не се оставяйте на вредни въздействия, па били те облечени в ласкави думи и примамливи предложения. Най-добре е да съсредоточите поведението, времето и усилията си върху въпросите, които ви интересуват и в които намирате смисъл да се задълбочите. От там ще дойдат и успехите ви.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година