Събота, 3 Декември 2022
Рак

Седмичен хороскоп
14 - 21 Ноември 2022

540

Седмичен хороскоп - Рак - 14.11.2022 - 21.11.2022 година 

Развитията в живота ви ще ускорят ход и някои от вас ще се окажат в началото на път, за който са мислили и вече е факт. Което от друга страна не означава непременно стрес, в повечето случаи ще оставате доволни от случващото се, въпреки, че заетостта ви ще се повиши. Не са изключени затруднения от технически характер, но всичко е преодолимо.

Не хабете излишно енергията си, съсредоточете я там, където виждате, че дава резултати, и такива ще има. Мислете прагматично и насочете усилията си върху реализуеми цели, които да благоприятстват позициите ви в професионален, обществен, семеен и личен план. Изграденият авторитет ще кара партньорите ви да се съобразяват по-често с изискванията и становището ви, а отговорното ви отношение към проблемите ще се уважава и зачита. Ще отбележите оживление в бизнес-делата си, но и не само там. Предложения от чужбина, свързани с професионалната ви и бизнес-насоченост ще ви направят по-активни, но си заслужава отделеното време и сили.

Сътрудничество с международни фирми, участие в междуправителствени проекти, засилени контакти с представители на международни организации са част от предстоящите ви изяви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година