Понеделник, 16 Декември 2019
Рак

Седмичен хороскоп
14 - 21 Декември 2015

2565
Хората, с които общувате ще бъдат затруднени в намирането на най-прекият път към вас. Бъдете повече открити в действията и чувствата си, за да не стигнете до затормозяващи ви ситуации. Съществува опасност от нарушаване на баланса на силите в семейството.
 
Вашите тревоги запазете за себе си, и не давайте израз на съмненията си. Ще имате повод да направите критична самооценка на интимния си живот. Важното е да погледнете ведро на живота си и да дадете предимство на светлите мисли и намерения. Тогава и ще получите най-доброто, за което се борите.
 
Това е само част от предстоящото, което можете сами да проектирате, като поставите едно добро начало за себе си. Започнете сега. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2020-та година