Вторник, 5 Декември 2023
Рак

Седмичен хороскоп
13 - 20 Декември 2021

1004

Седмичен хороскоп - Рак - 13.12.2021 - 20.12.2021 година

През седмицата ще търсите съдействието на хора, за които сте сигурни, че биха ви подкрепили в предстоящите ви начинания. В тази връзка ще заложите и на подготовката си за тях, желаете да се покажете в по-добра светлина и ще успеете. Предвид нарастващите търсения на пазара в различни сфери, занимаващите се с бизнес ще реализират финансови сделки.

Повечето от нещата, в които влагате усилията си ще ви носят удовлетворение, но не всички. Финансирането на нов проект ще ви затрудни, въпреки получените обещания от хора, които ще се ангажират с него. Към предложенията се отнасяйте сериозно и не пренебрегвайте никое, поради слаба преценка или друга причина. Обогатете информацията си във връзка с предстояща задача, която ще разработите сами или в съдружие с партньори. В отношенията си към околните не злоупотребявайте с търпението им, всеки има своите проблеми и цени времето си.

Възможни са сезонни неразположения, изразени в ставни, сърдечни и други оплаквания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!