Сряда, 26 Юни 2019
Рак

Седмичен хороскоп
13 - 20 Август 2018

1712

Седмичен хороскоп - Рак - 13.08.2018 - 20.08.2018 година  

Решенията, които ще вземете през следващите дни ще помогнат да подредите приоритетите в живота си по-бързо, без да се лутате в различни посоки.

Време е да помислите за себе си, бизнеса ще продължава да ви ангажира и занапред, но не оставяйте себе си на втори план. Започнатите дела ще имат продължение, особено тези, които касаят интимните връзки и планове. Практичните ви действия ще се отразят положително на самочувствието, финансите и бъдещето ви. Уреждането на административни въпроси могат да затруднят изпълнението на част от програмата ви, но от друга страна ще насочат вниманието ви към реално осъществими търговски, финансови и личностни взаимоотношения с хората от вашия свят.

Имате всички предпоставки да успеете, оставайки креативни и последователни в действията си. Пътуванията , за някои в чужбина, ще преминат без затруднения, с настроение и хубави емоции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година