Петък, 24 Май 2019
Рак

Седмичен хороскоп
12 - 19 Февруари 2018

4061
Седмичен хороскоп - Рак - 12.02.2018 - 19.02.2018 година
 
Изпълнени с желания и често с променливо настроение, но по-важно с добра енергия, ще преодолявате раздразненията си, които няма да остават скрити за околните.
 
Бъдете търпеливи и си наложете повече спокойствие, за да ви стигнат силите за всичко, което предвиждате за тези дни. Нуждата от пари ще ви мотивира да продължите с проектите си, успехите на които зависят от активността ви. Не се тревожете, времето ще ви стигне, за да се справите със сроковете благодарение на сътрудници и приятели. По разбираеми причини ще търсите по-често близостта на онези, с които ви свързват общи интереси, преживявания и желания. Нагласата ви да се интересувате и усвоявате новостите ще ви носи предимства, обогатявайки ви с нови знания, опит и самочувствие.
 
Благодарение на това, а и защото не ви липсва амбиция, ще ви бъде по-лесно в преодоляване на трудностите и изкачване в йерархията. Ако имате здравословни неразположения, вземете навреме мерки. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година