×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Овен

Седмичен хороскоп
09 - 16 Ноември 2015

2127
Доверете се на хората, с които работите. Не бъдете мнителни и заедно довършете започнатите задачи. В обещанията си следва да сте точни, ако желаете да запазите доброто си име на лоялни партньори. Сами се погрижете за новостите, които живота налага. Без тях рискувате да изостанете и ще ви се отрази неблагоприятно.
 
Ще намерите сили в себе си и ще продължите напред, извлекли поука от неудачите си. Занимаващите се с бизнес ще повишат финансите си благодарение на успешни търговски сделки и други свои навременни действия. Характерно за всички ви е, че трудът ви няма да е отишъл напразно. Работата ви ще получи добра оценка, последвана от интересно предложение.
 
Но делата ви не винаги ще се реализират по начина, който предвиждате и често ще се налага да променяте програмата си. Проявете устойчивост и гледайте на случващото се спокойно, силни сте. Ще ви привличат тишината и спокойствието на дома, и по-често ще разсъждавате върху житейските мъдрости, оставайки зад себе си всяко празнословие и фалш. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година