Четвъртък, 30 Юни 2022
Овен

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1786

Седмичен хороскоп - Овен - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

Случващото се често се разминава с възприятията ви за разумно и логично. Съмненията, които смущават мислите ви си остават за ваша сметка.

И въпреки, че сте наясно със себе си, процесът ще продължи. За да не изгубите обичта и благоразположението на хората, които са добри с вас бъдете по-открити. Бизнесът няма да ви изненадва и ще се развива според усилията ви. Финансите ви ще растат, стига да проявите находчивост и активност. Контактите ви, лични или служебни ще ви срещат с различни хора и ще създават предпоставки за по-добри перспективи. В личните си отношения не оставяйте неверни впечатления за себе си, говорете за всичко, което касае връзката ви, за да не последват раздели.

Мислете за ефекта от мълчанието си, не винаги той носи предимства. Здравословното ви състояние също може да ви създаде проблеми. Навременна консултация със специалист ще ви спести излишни тревоги. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година