Понеделник, 20 Януари 2020
Овен

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1551

Седмичен хороскоп - Овен - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

Случващото се често се разминава с възприятията ви за разумно и логично. Съмненията, които смущават мислите ви си остават за ваша сметка.

И въпреки, че сте наясно със себе си, процесът ще продължи. За да не изгубите обичта и благоразположението на хората, които са добри с вас бъдете по-открити. Бизнесът няма да ви изненадва и ще се развива според усилията ви. Финансите ви ще растат, стига да проявите находчивост и активност. Контактите ви, лични или служебни ще ви срещат с различни хора и ще създават предпоставки за по-добри перспективи. В личните си отношения не оставяйте неверни впечатления за себе си, говорете за всичко, което касае връзката ви, за да не последват раздели.

Мислете за ефекта от мълчанието си, не винаги той носи предимства. Здравословното ви състояние също може да ви създаде проблеми. Навременна консултация със специалист ще ви спести излишни тревоги. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година