Сряда, 7 Декември 2022
Овен

Седмичен хороскоп
07 - 14 Ноември 2022

613

Седмичен хороскоп - Овен - 07.11.2022 - 14.11.2022 година 

Използвайте идеите си, като се насочите към нови дейности, освен, че ще развивате потенциала си и ще печелите от труда си. Ако рискувате разумно ще ви останат сили и средства и за други финансови занимания, някои от които ще се окажат неотложни. Съдбата ви подкрепя, като същевременно с това ви изпраща и предизвикателства.

Бъдете внимателни, защото изкушенията на плътта могат да ви преобразят и на мястото на разумните и точни хора, каквито сте, да застанат други, мислещи само за секс и развлечения. Тръгнете ли в тази посока, нанадолнището е стръмно и не след дълго ще се окажете лишени от семейство, работа и достойнство. За това контролирайте емоциите и желанията си. Трезвомислещите от вас ще проучват перспективите пред появила се възможност в професионалната сфера. В средата на периода е време за сключване на сделки и постигане на договорености от делови, финансов и личен характер.

Краят на седмицата е добре да споделите със семейството и роднините, спазвайки традициите, без да проявявате гордостта си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година