Понеделник, 26 Август 2019
Овен

Седмичен хороскоп
07 - 14 Ноември 2016

4830
Седмичен хороскоп - Овен - 07.11.2016 - 14.11.2016 година
 
Независимо от трудностите, ще откриете нови перспективи в бизнеса и професионалната си кариера, които ще повишат активността ви. Ще реализирате идеите си, поемайки с тях и отговорността, в случай, че допуснете пропуски. Заетостта ви ще расте и все по-малко време ще ви остава за съпътстващи занимания. Ще развивате способностите си, като често това ще означава и прояви на инат, (вашата форма на устойчивост). Каквото и да ви струва това, няма да се оплаквате и ще живеете с надеждата, че бъдещето ви ще е по-добро. И не грешите, предстоящите промени ще ви донесат желаните придобивки. Финансовите реализации ще подобрят възможностите ви, като на първо място ще се погрижите за неотложните си нужди, своите и на близките ви.
 
В интимният ви свят също ще настъпи промяна, много от досегашните връзки ще се трансформират в приятелски, а на тяхно място ще се появят нови, по-дълбоки и трайни. В края на седмицата ще посрещате гости, повода ще е чудесен. Не пропускайте и да си починете. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година