Вторник, 26 Март 2019
Овен

Седмичен хороскоп
05 - 12 Декември 2016

4433
Седмичен хороскоп - Овен - 05.12.2016 - 12.12.2016 година
 
Привеждайте решенията си до край, ако искате действително да свършите работа. В противен случай ще се натрупват освен несвършени задачи и недоволство. Малко хора ще останат до вас, които ще могат да търпят безволието ви. Но имате потенциал да вървите безпроблемно напред, направете го. Открийте силата си и я насочете в полза на просперитета си. Професионалните достижения ще ви направят популярни и трайно ще повишат доходите ви. Въпреки желанието си ще вземете правилното решение и по отношение на едно пътуване. Наясно сте, че рискувате да загубите в преследване на мимолетни изживявания, които не е сигурно, че ще имате.
 
Разумът ще ви подскаже, че не бива да губите с лека ръка доверието на онези, които разчитат на вас. Вслушвайте се в желанията на партньора си и предугаждайте очакванията му, това ще направи и двама ви щастливи. Деловите представители измежду вас ще постигнат договорености, които ще ги настроят позитивно към възможностите, които те носят. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година