Четвъртък, 29 Септември 2022
Овен

Седмичен хороскоп
04 - 11 Март 2019

2352

Седмичен хороскоп - Овен - 04.03.2019 - 11.03.2019 година 

Непредвидени задачи, появили се в последният момент ще ангажират времето и вниманието ви. С тях отговорностите ви ще нараснат и това ще ви подтикне да подобрите организацията си.

Естеството на работата ви ще е такова, че няма да позволи на мрачни мисли и инерцията да ви владеят. Ще се посветите на целите си и с добро настроение ще следвате намеренията си. Ще откривате и ще отстранявате пропуските си, без това да се отразява на самочувствието ви. В обкръжението ви има хора, които с готовност биха се отзовали на нуждите ви, стига да ги потърсите. В процеса на работа са възможни и главоболия, породени от напрежение и други съпътстващи неудачи.

Пътувания и започнати вече проекти ще ускорят активността ви по приключването им. Мислете позитивно, за идващите празници и развлечения, и ще преминете по-леко през следващите дни. Нова любов в живота на необвързаните ще изпълни живота им с повече светлина и осъществени желания. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година