Четвъртък, 23 Януари 2020
Овен

Седмичен хороскоп
04 - 11 Февруари 2019

1869

Седмичен хороскоп - Овен - 04.02.2019 - 11.02.2019 година 

Очертаващите се придобивки ще ви мотивират да работите повече, за да постигате повече. Контактите и мисленето ви ще се променят и уверено ще навлизате в новостите, които идват в живота ви.

Не бързайте да се главозамайвате, бъдете по-предпазливи от обикновено, защото наред с хубавото присъстват и недобри сили. Ще се посветите на събитията разбирайки че от там ще дойдат и успехите ви. Близките ви ще стоят зад вас, ще ви подкрепят и насърчават, а също така и ще участват в делата ви. Задоволяване на нуждите им ще изпълва сърцето ви с нежност. Засилените интимни преживявания ще изчистят недоразуменията ви с партньора и ще ви зареждат позитивно. Търсещите нова работа ще могат да мислят върху две възможности. Съображенията ви ще са от различен характер, но водещото ще си остава възнаграждението.

Ако имате свой бизнес ще отворите нова страница пред себе си, насищайки ежедневието си с нови отговорности и задачи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година