Сряда, 1 Февруари 2023
Овен

Седмичен хороскоп
04 - 11 Декември 2017

4609
Седмичен хороскоп - Овен - 04.12.2017 - 10.12.2017 година
 
Перспективите пред вас са свързани най-вече с професионалното ви развитие. Търсещите нова работа ще получат предложение, заради което ще се явят на интервю или друг изпит.
 
Във възможностите ви е да покажете знанията и подготвеността си. Не се притеснявайте, можете само да спечелите, от вас зависи. Новостите ще променят отношението ви към много неща от живота ви, правейки ви по-мъдри и действени. Пазете намеренията за себе си и говорете за тях, когато вече са осъществени. Съпътстващите ви неудачи ще ви провокират към връщане назад, но от вас зависи да продължите уверени напред, по пътя си. Ще усвоявате уроците в движение, трансформирайки негативното в позитивна енергия. До себе си ще имате надеждна опора, която ще ви дава допълнително сили и ще укрепва вярата ви.
 
Здравословното състояние на страдащите ще се подобрява. Парите няма да са ви проблем, в края на периода очаквайте придобивки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!
AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-