Вторник, 5 Декември 2023
Овен

Седмичен хороскоп
31 - 07 Януари 2018

2107

Седмичен хороскоп - Овен - 31.12.2018 - 07.01.2019 година 

С повече напрежение в работата и във взаимоотношенията с околните ще минават дните от седмицата. Периодът се свързва и с приключване на задачи, чиито срок не търпи отлагане.

Изострената ви чувствителност може да стене причина за конфликти и разногласия с околните. Не го допускайте, ако е във възможностите ви да ги предотвратите. Освен, че излишно ще се натоварите, няма да постигнете и нищо съществено, но със сигурност ще настроите някого срещу себе си. Наложете си да сте спокойни, а и късмет ще имате. Ще ви се отдава да постигате по-лесно нещата, към които се стремите и не се съмнявайте, че онова, което е за вас може да отиде при друг. Има кой да отсъди и кой да се погрижи, предстоят ви приятни изненади.

За да отговорите на очакванията се отнесете с внимание към онези, които се нуждаят от вас. Пътувания и хубави емоции. Срещи с роднини и приятели. За необвързаните - нова любов и желани събития.  Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!