Четвъртък, 29 Септември 2022
Овен

Седмичен хороскоп
30 - 07 Май 2018

2580

Седмичен хороскоп - Овен - 30.04.2018 - 07.05.2018 година

Предизвикателствата ще ви направят по-борбени в защита на интересите ви. И до сега не сте стояли безучастни, но през следващите дни ще се мобилизирате и за кратко време ще постигнете много. На първо място ще поставите финансите, заради които ще удвоите силите си в постигане на желаните резултати.

Предложенията ви за организацията по текущ или предстоящ проект ще бъдат взети под внимание и това ще ви донесе предимство, защото ще се окажете подготвени. Няма да ви изненадат и следващите събития, професионалната ви ангажираност в повечето случаи ще расте, за сметка на свободното ви време. В личните ви дела ще следвате хода на интересите си, справяйки се с трудностите и различията в мисленото на хората и най-вече на близките ви. Приспособимостта ви е качество, което ще ви помогне бързо да напредвате във време, когато повечето търсят мястото и себе си.

Готовността ви да сте винаги там, където това се очаква от вас ще ви донесе добри усещания, щом сте изпълнени с желание и имате сърце за болката на другите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година