×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 25 Май 2018
Овен

Седмичен хороскоп
30 - 06 Юни 2016

3852
Седмичен хороскоп - Овен - 30.05.2016 - 05.06.2016 година
Необходимостта от нови знания ще ви подтикне да поработите върху квалификацията си, като се запознаете отблизо с нови програмни продукти и изучаване на чужди езици. Стремежа ви към самоусъвършенстване ще ви донесе предимство в служебен, обществено - политически и социален план. Постигнато по пътя на знанието е капитал, който ще пренесем в бъдещето, без да сме застрашени от кражби. Вземайки решения, ще се ръководите най-вече от личното си мнение и по-малко от другите. Стилът ви на поведение е подчинен изключително и само на интересите ви, но съществува риск да провалите деловите си взаимоотношения с партньорите. 
 
Не ги задълбочавайте в неблагоприятна посока, бъдете по-ясни в общуването и постъпките си. Така ще можете да се разгърнете пълноценно, постигайки за себе си повече удовлетворение. Личните ви контакти ще ви помогнат да възстановите по-скоро загубите от недоглеждане и прибързване в работата. Приемайте критиките към себе си и гледайте на тях конструктивно, предстои да покажете на света качествата и уменията си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година