Петък, 17 Януари 2020
Овен

Седмичен хороскоп
30 - 06 Август 2018

1966

Седмичен хороскоп - Овен - 30.07.2018 - 05.08.2018 година  

Силен период за вашите професионални и лични планове. Със задоволство ще се впуснете в осъществяване на амбициите си и скоро ще се похвалите с успех.

Спечелване на конкурс, нова работа, за някои заминаване в чужбина и редица други осъществени мечти ще споходят представителите на този знак. В слънчево настроение ще общувате и ще бъдете предпочитани и желани. С любимият ви човек ще постигнете напредък в общите ви стремления. Не бива да се отдръпвате, ако по пътя си срещнете завист или недоброжелателно отношение към вас. Съдбата се грижи за вас предизвикателствата да ви държат адекватни и пробудени.

Обърнете внимание на здравето си, защото има опасност да превърнете недоизлекувани страдания в хронични. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година