Понеделник, 18 Януари 2021
Овен

Седмичен хороскоп
03 - 10 Август 2020

883

Седмичен хороскоп - Овен - 03.08.2020 - 10.08.2020 година

Ще станете по-усърдни в работата си и ще анализирате детайлно постъпващата информация. С психическата си устойчивост изчиствате риска от спонтанни хрумвания и решения. Без резки обрати в действията си ще напредвате, с което няма да изненадате никой. Времето работи за вас и в този смисъл ще се възползвате от всяка появила се възможност, но най-често сами ще инициирате такива в подкрепа на хуманните си каузи и намерения.

За част от вас периодът се свързва с ремонтни дейности по дома, офиса или на вилата. Съобразявайте се с изискванията на партньора си и ще си спестите недоразумения. Други ще посрещат гости или ще пътуват. В тази връзка ще бързате да приключите започнатото, но и от финансови съображения, очаквайки подобряване на бюджета. В търсене на нови емоции някои ще предпочетат развлечения навън, което може и да не се хареса на партньора им, ако са семейни. Имайте го предвид и се погрижете почивните дни да са приятни и отпускащи за всички покрай вас. Периодът е подходящ за плодово-зеленчукова диета, без мазнини и с повече течности. 

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година