×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 17 Октомври 2018
Овен

Седмичен хороскоп
28 - 04 Юни 2018

2077
Седмичен хороскоп - Овен - 28.05.2018 - 04.06.2018 година 
 
С внимание ще се отнасяте към онези, които ви интересуват, и от които очаквате подкрепа. Малко забележими до вас хора ще играят градивна и важна роля в живота ви, за това не ги пренебрегвайте.
 
В противен случай рискувате да попаднете в лабиринт от фалш и измами, които ще похабят времето и енергията ви. Ще реализирате успешни търговски сделки, стига да действате адекватно и на момента. Работете за повишаване на квалификацията си, ще си спестите неудобства и ще бъдете възнаградени за усилията. Интересът към вас ще се повиши и ще обогатите възможностите си за избор. Не са изключени раздели с хора, в чието обкръжение сте се чувствали добре, което ще ви натъжи. Не бъдете прекалено критични и мнителни към онези, които одобрявате, за да не ги дистанцирате от себе си.
 
Търсете взаимност във всичко и не насилвайте събитията. Те сами ще дойдат при вас и ще получите възможности за изява. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година