Сряда, 24 Април 2024
Овен

Седмичен хороскоп
28 - 04 Юни 2018

2641
Седмичен хороскоп - Овен - 28.05.2018 - 04.06.2018 година 
 
С внимание ще се отнасяте към онези, които ви интересуват, и от които очаквате подкрепа. Малко забележими до вас хора ще играят градивна и важна роля в живота ви, за това не ги пренебрегвайте.
 
В противен случай рискувате да попаднете в лабиринт от фалш и измами, които ще похабят времето и енергията ви. Ще реализирате успешни търговски сделки, стига да действате адекватно и на момента. Работете за повишаване на квалификацията си, ще си спестите неудобства и ще бъдете възнаградени за усилията. Интересът към вас ще се повиши и ще обогатите възможностите си за избор. Не са изключени раздели с хора, в чието обкръжение сте се чувствали добре, което ще ви натъжи. Не бъдете прекалено критични и мнителни към онези, които одобрявате, за да не ги дистанцирате от себе си.
 
Търсете взаимност във всичко и не насилвайте събитията. Те сами ще дойдат при вас и ще получите възможности за изява. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!