Вторник, 26 Март 2019
Овен

Седмичен хороскоп
28 - 04 Април 2016

2965
След последните ви изяви пред вас се отриват нови възможности за професионална реализация. Не спирайте да работите с решимостта, с която подхождате към всеки проблем и ще напреднете бързо. Ще разширите контактите си с нови хора, институции и държави, с което ще расте и авторитета ви, по-често ще търсят съветите и услугите ви. Във всеки възход е заложено и известно разочарование, възможно е да срещнете по пътя си хорската завист и злоба. Приемете го, като изпитание за зрелостта ви. Работете в името на доброто и насърчавайте към сътрудничество и колегиалност онези, на които тези взаимоотношения са им чужди.
 
Новости от различен характер и произтичащи от последните развития в живота ще ви погълнат изцяло и времето ви за близките ще е по-малко. Не допускайте това да застраши връзката ви. За сметка на интимния ви живот, израстването ви в професионален план ще ви носи удовлетворение и финансова стабилност. Без да пропускате миговете на отмора, все повече ще наблягате на усъвършенстването си, без което възходът е немислим. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година