Четвъртък, 18 Юли 2019
Овен

Седмичен хороскоп
27 - 04 Декември 2017

5216
Седмичен хороскоп - Овен - 27.11.2017 - 04.12.2017 година
 
Не унивайте, очакват ви придобивки, с които ще можете да удовлетворите желанията си. На някои от вас им предстои смяна на дома, като в новия ще имате повече светлина, топлина и радост в живота си.
 
Необвързаните с трайна връзка ще срещнат нов приятел или партньор, който ще ги дари с внимание и всичко онова, от което се нуждаят. Добрите събития ще ви изненадат и ще ви е нужно време, за да осъзнаете щастието си. Семейството и децата ще ви подкрепят и ще се включат в осъществяване на идеите ви. С постиженията си ще привлечете интереса на много хора и така ще ускорите издигането си в обществото. Ролята ви в обществения живот ще стане значима и след вас ще тръгнат много хора. Не се стряскайте, има какво да им дадете и на какво да ги научите.
 
Ще насочите и своята, и околната енергия в лансирането на благородна кауза. Довеждането й до добър край ще ви направи наистина щастливи хора. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Oвен, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година