Неделя, 21 Юли 2019
Овен

Седмичен хороскоп
25 - 02 Юли 2018

1969

Седмичен хороскоп - Овен - 25.06.2018 - 02.07.2018 година  

Емоционалното ви състояние е променливо и с поведението си често будите недоумения в околните. Бъдете открити и се старайте точно и ясно да формулирате желанията, намеренията, идеите и целите си.

Това ще ви помогне да постигнете повече, както в личен, така и в професионален план. Ще срещнете разбиране и подкрепа и ще подобрите деловите си контакти. По-напористите от вас ще се издигнат високо в йерархията, привличайки към себе си много свои съмишленици. Не правете достояние на околните притесненията си, запазете ги само за себе си. В противен случай рискувате да насочите в грешна посока нечии перспективи, а това не бива да го допускате. За всеки проблем се намира решение, стига да не го пренебрегнете.

Ще ви привлича стойностното и непреходното и ще обърнете гръб на недоброто и фалшивото. Окрилени от новите пориви ще вървите бързо напред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година