Петък, 29 Май 2020
Овен

Седмичен хороскоп
25 - 01 Февруари 2016

2952
Знанията и опита ви са постижения, с които не всеки може да се похвали. Ползвайки се от тях, както и от обективните дадености, без особени затруднения ще се справите с възникващите затруднения, като сведете до минимум загубите. Ако продавате труда си на други ще получите добра оценка, от което ще последват бързи реакции в посока повишаване на възнаграждението ви.
 
Старанието ви ще даде резултати, за които ще бъдете поощрени. Предложение за нова работа или друга интересна оферта ще привлече вниманието ви, не бързайте да се отказвате от нея, ако в първият момент не оцените перспективата. Помислете. Бизнесът ви ще се развива според очакванията за част от представителите на знака, за други успехите ще се появят по-късно.
 
За да ускорите процесите се свържете с хората, чието мнение уважавате и цените. Успешно решаване на въпроси от личен характер. 14-ти февруари наближава, за това не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
Годишен хороскоп за 2020-та година