Четвъртък, 21 Ноември 2019
Овен

Седмичен хороскоп
24 - 31 Октомври 2016

5442
Седмичен хороскоп - Овен - 24.10.2016 - 31.10.2016 година
 
Безработните ще получат шанс и много от тях ще намерят своето място. Материалното ви състояние ще се подобри и в резултат на добре свършената от вас работа. Бизнес-делата ви ще се подреждат според вложената активност и предприемачески дух. Включването ви в проект, наравно с екип от добре подбрани специалисти ще ви поласкае, но и ще повиши отговорностите ви. Няма от какво да се тревожите, имате потенциал, с какъвто не всеки се отличава. Отделете повече внимание на организацията си, голяма част от неудачите ви се дължат именно на неподреденият ви график. Целите ви изискват пълноценно да им се отдадете, наполовина свършената работа няма да ви удовлетвори.
 
Вслушвайки се в чуждото мнение, ще се водете от собствените си виждания в работата си, както и до сега. Но общите задачи изискват на моменти да отстъпвате водещата роля или в случаите, когато над вас стои друг в йерархията. Предстои да изживеете сбъдване на съкровени желания и да се насладите на нови удобства в живота си. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година