Неделя, 16 Юни 2019
Овен

Седмичен хороскоп
22 - 29 Август 2016

3703
Седмичен хороскоп - Овен - 22.08.2016 - 28.08.2016 година
Посветени на работата си, много от вас ще я превърнат в основна грижа, оставяйки на втори план семейството, социалния си живот и удоволствията. Със сигурност това няма да се хареса на близките ви и в тази връзка са възможни разногласия, както и охладняване на взаимоотношенията. Погрижете се за нуждите им, заедно вземайте решения по общите теми и по-често споделяйте вълненията си. Разстоянията отслабват чувствата и въпреки, че не ви се иска да го признаете, отчуждението се забелязва. 
 
Откровеният разговор ще ви спестите енергия, а и ще се отрази добре на атмосферата около вас. С присъствието си внасяте повече яснота, баланс и спокойствие, което говори колко значими сте за тях. От приятели ще получите информация, която ще даде ход на печеливша сделка. Други ще пристъпят към учредяване на съдружие или самостоятелен бизнес, въпреки условията на пазара. Давате си сметка за трудностите, но и не криете намерението си да се преборите успешно с тях. С правилен поглед върху събитията и вслушвайки се в интуицията си, ще продължите напред. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година