Четвъртък, 20 Февруари 2020
Овен

Седмичен хороскоп
22 - 29 Април 2019

1636

Седмичен хороскоп - Овен - 22.04.2019 - 29.04.2019 година

През настоящите дни не сте застраховани от финансови неудачи или затруднения в сферата на професионалната реализация. Възможни са промени на дългосрочните ви планове или ангажирането ви с допълнителни задачи.

Ще бъдете в добра физическа форма и адекватно ще се стараете за да не допускате пропуски. Опитът на приятелите и близките ви ще окаже незаменима помощ. Едно отлагано пътуване ще ви се отрази тонизиращо и това ще постави началото на нова връзка. Така, че не търсете поводи за отлагане. Времето е дошло. Децата ви искат незабавно да поемете част от техните нужди и заедно с това и отговорности. Хармонията в семейството изисква прямота и искреност в отношенията.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година