Неделя, 3 Декември 2023
Овен

Седмичен хороскоп
02 - 09 Май 2022

1032

Седмичен хороскоп - Овен - 02.05.2022 - 09.05.2022 година

Оставайки верни на себе си, ще влизате в контакти с непознати хора предпазливо и без особен ентусиазъм. Но, търсейки нещо ново и различно за себе си ще се окаже, че без общуването с тях просто е невъзможно. Не се противете, бързо ще намерите общ език, откривайки, че ви вълнуват еднакви проблеми.

Ще планирате свои проекти, изградени на базата на общи интереси и задълбочени познания в сферата, в която се развивате вие самите. Като всяко начало ще имате върхове и спадове, но с обединени усилия делата ви ще се придвижват по-бързо. Връзката със семейството ви е силна, въпреки дистанцираното си поведение понякога, което трябва да преосмислите. Преди да предприемете рисковани начинания преценете плюсовете и минусите, и ако поне са балансирани, действайте. При повечето от вас здравословните неразположения ще определят отношението ви към една или друга заетост.

Занимания със спорт биха облекчили в голяма степен страданията ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!