Понеделник, 9 Декември 2019
Овен

Седмичен хороскоп
02 - 09 Май 2016

3429
Седмичен хороскоп - Зодия Овен - 02.05.2016 - 08.05.2016 година
Отговорното ви отношение към работата довежда и желаните резултати. Конструктивното мислене и поведение ви носят предимство в делови срещи и преговори, и чрез тях постигнете търсените договорености и печалби. В стремежа си да бъдете принципни е възможно да нараните някого, но като цяло ще срещнете подкрепа и доверие. С позитивна нагласа и навременни решения ще ви бъде по-лесно да парирате всяко не добронамерено към вас действие. Нов проект ще внесе в живота ви повече напрежение и умора, но ще продължите да следвате целите си, без да отстъпвате от заявените си позиции.
 
И с право, чрез него ще подобрите финансите си. По-често ще се вглеждате в събитията и фактите и без затруднения ще разчитате знаците по пътя си. Обърнете внимание на недовършените си задачи, особено на домашните, защото очакванията към вас са големи. Идващите дни ще ви предложат хубави изживявания. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година