Сряда, 20 Март 2019
Овен

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

3686

Седмичен хороскоп - Овен - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Внезапни обрати и събития, който могат да променят посоката на интересите и търсенията ви. Не се притеснявайте, ще се погрижите и получите възможност за избор.

Ще се съобразите със собствените си предпочитания и от способността ви да взимате решения и да правите компромиси ще зависят и резултатите ви. Гъвкави в поведението и последователни в действия, такива трябва да сте сега. Бъдете внимателни, възможни са изкушения, които да ви тласнат в грешна посока. Най-лошото би било неразбирането ви за тях, което може да доведе до нежелани последствия. Невинен флирт на работното място ще стане причина за загуба на доверие и с по-тежки последствия за семейното ви положение.

Водете се от разума и от доброто, което носите в себе си. Уважавайте правото на всеки да бъде щастлив. Реализации и планиране на нови дейности, за повечето от които сте подготвени. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година