Сряда, 19 Юни 2019
Овен

Седмичен хороскоп
18 - 25 Декември 2017

4803
Седмичен хороскоп - Овен - 18.12.2017 - 25.12.2017 година
 
Градивността ви ще ви издигне на една нова, по-съдържателна позиция в духовен план. Това ще ви помогне да дадете всичко от себе си и да постигнете желаното. В служебен план настъпват трансформации, които ще ви изправят пред избор.
 
Много измежду вас ще сменят работното си място. И това ще ги мотивира да станат по-отговорни към ангажиментите си. А други ще продължават да се доказват, но с повишени изисквания. Материалната страна на живота ви скоро ще се подобри и ще направи ежедневието ви по-спокойно. И това няма да спре до тук. Най-хубавото на идващите дни е предстоящото ви избиране в общност, която носи повече от добри перспективи за вас. Вратите се отварят и настъпва вашето време. Всеки ще го възприема по различен начин, но общото е благополучието. 
 
Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Овен, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година