Четвъртък, 9 Април 2020
Овен

Седмичен хороскоп
17 - 24 Февруари 2020

2034

Седмичен хороскоп - Овен - 17.02.2020 - 24.02.2020 година

Следвайте естественият ход на събитията и не губете търпението си. Така ще може да съхраните енергията си и да развиете потенциала си, без да се впускате в излишни разходи.

Насочете се към нещата, които са приоритетни за вас и от там очаквайте резултати. В общуването си бъдете делови и не споделяйте намеренията си преди да сте ги осъществили. Развитието на служебен въпрос ще ви ориентира за промените, които предстоят на работното място. Много от вас ще бъдат пряко засегнати, други ще продължат да работят. В края на периода очаквайте положително развитие на делата ви. И в професионален, и в личен план ви предстоят приятни изненади, които ще променят хода на събитията, и ще ви направят щастливи.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година