Неделя, 25 Септември 2022
Овен

Седмичен хороскоп
17 - 24 Август 2020

1346
Седмичен хороскоп - Овен - 17.08.2020 - 24.08.2020 година
 
Необходимостта от нови знания ще ви подтикне да поработите върху квалификацията си, като се запознаете отблизо с нови програмни продукти и изучаване на чужди езици. Стремежа ви към самоусъвършенстване ще ви донесе предимство в служебен, обществено - политически и социален план.
 
Постигнато по пътя на знанието е капитал, който ще пренесем в бъдещето, без да сме застрашени от кражби. Вземайки решения, ще се ръководите най-вече от личното си мнение и по-малко от другите. Стилът ви на поведение е подчинен изключително и само на интересите ви, но съществува риск да провалите деловите си взаимоотношения с партньорите. Не ги задълбочавайте в неблагоприятна посока, бъдете по-ясни в общуването и постъпките си. Така ще можете да се разгърнете пълноценно, постигайки за себе си повече удовлетворение. Личните ви контакти ще ви помогнат да възстановите по-скоро загубите от недоглеждане и прибързване в работата.
 
Приемайте критиките към себе си и гледайте на тях конструктивно, предстои да покажете на света качествата и уменията си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!
 
-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година