Неделя, 22 Септември 2019
Овен

Седмичен хороскоп
16 - 23 Януари 2017

4814
Седмичен хороскоп - Овен - 16.01.2017 - 23.01.2017 година
 
Овладейте напиращите у вас желания за надмощие и демонстрация на недосегаемост. Ще бъде пагубно, ако им се поддадете и подчините действията си на тях. Самочувствието, с което демонстрирате превъзходството си над останалите има обратно въздействие. Може би не това целите, но в крайна сметка ще калкулирате повече неудобства, отколкото успехи. Помислете, има и други причини, заради които си струва живота, освен парите. Отделете от ценното си време на градивните си идеи, с които бихте подобрили живота на повече хора. С тях ще поставите основите на нови, полезни за бъдещето проекти.
 
Станете водачи, но добронамерени и отговорни към всички. Логичната ви и бърза мисъл ще ви помага и за напред в работата. Здравословни проблеми няма да ви притесняват, ако можете спортувайте и по-често общувайте с духовно - богати хора. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година