Вторник, 21 Януари 2020
Овен

Седмичен хороскоп
15 - 22 Юли 2019

1746

Седмичен хороскоп - Овен - 15.07.2019 - 22.07.2019 година 

Събитията ще са така сложени, че повече ще се чувствате притеснени, отколкото спокойни. Но, внимавайте, с нищо не сте застрашени, така, че стресът може само да ви навреди, отколкото да ви мобилизира.

По-скоро новото и непознато, което идва в живота ви създава безпокойство, но вие можете да се справите. Ако срещнете неразбиране за иначе добрите си намерения, не бързайте да се дистанцирате от хора, които приемате за близки. Потърсете причините, довели до тук, като не спирате да обичате и да желаете най-доброто за тях, или поне такова би трябвало да бъде отношението ви. Ще продължите и занапред да следвате делата си, като се стараете да не смесвате личните със служебните. Верни на природата си и на чувството си за справедливост, ще запазите неутралитет там, където липсва достатъчно яснота, и това ще бъде печелившия ви ход.

Морето ви предлага изкушения, които няма да пропуснете. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година