×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 27 Май 2018
Овен

Седмичен хороскоп
14 - 21 Септември 2015

2105
Желаните придобивки ще повишат вярата в собствените ви сили и възможности. Ще върнете изгубените си позиции и ще се поздравите с печалби. С последователните си действия ще влияете на събитията, насочвайки ги в положителна посока, и което е по-важно, не само за себе си, но и за другите.
 
Следвайки това златно правило, ще имате успехи във всичко, което привлича интересите ви. В общите проекти се доверявайте на опита на партньорите си, вземайте общите решения заедно и работата ви ще върви. Възможни са затруднения от административен характер, които налагат да сте изрядни в документацията, както и да бъдат спазвани срокове и разпоредби.
 
Покажете непримиримостта си към онези, които не са си свършили работата, ако искате да подобрите живота си. Истина е, че тези взаимоотношения няма да ви ентусиазират, но за да се променят, трябва да се работи на всички нива и не само от вас. Отминала романтична връзка ще събуди у някои от вас нежни спомени и чувства. В края на седмицата – приятни и разпускащи часове.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година