Четвъртък, 21 Ноември 2019
Овен

Седмичен хороскоп
12 - 19 Март 2018

4146
Седмичен хороскоп - Овен - 12.03.2018 - 19.03.2018 година
 
Емоционалното ви състояние е променливо и с поведението си често будите недоумения в околните. Бъдете открити и се старайте точно и ясно да формулирате желанията, намеренията, идеите и целите си.
 
Това ще ви помогне да постигнете повече, както в личен, така и в професионален план. Ще срещнете разбиране и подкрепа и ще подобрите деловите си контакти. По-напористите от вас ще се издигнат високо в йерархията, привличайки към себе си много свои съмишленици. Не правете достояние на околните притесненията си, запазете ги само за себе си. В противен случай рискувате да насочите в грешна посока нечии перспективи, а това не бива да го допускате.
 
За всеки проблем се намира решение, стига да не го пренебрегнете. Ще ви привлича стойностното и непреходното и ще обърнете гръб на недоброто и фалшивото. Окрилени от новите пориви ще вървите бързо напред. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година