Сряда, 17 Април 2024
Овен

Седмичен хороскоп
12 - 19 Февруари 2018

5128
Седмичен хороскоп - Овен - 12.02.2018 - 19.02.2018 година
 
Усвоените уроци ще ви помогнат да подобрите отношението си към всичко, което ви заобикаля, семейство, колеги, бизнес, общество. Материалните придобивки също ще нараснат, положили сте не малко усилия, за да успеете.
 
На проблемите си ще гледате по нов начин, с доверие към партньорите и света като цяло. Те няма да свършат, но по-лесно ще намирате подходящите решения и ще вървите напред. С повишена активност ще се посветите на новите си начинания, бидейки мотивирани от добрите си попадения и с настроение ще се отдадете на работата си. Споделени чувства и преживявания ще направят живота ви по-вълнуващ и интересен. Необвързаните ще открият сред познатите си хора сродната си душа, което ще промени живота им. Гледайте конструктивно на изпитанията, не търсете причини да се дистанцирате и се подгответе за новостите, които пристигат.
 
Очаквани или не, те ще ви поставят в ситуация да действате, застоят не е добро решение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!