Понеделник, 20 Януари 2020
Лъв

Седмичен хороскоп
09 - 16 Декември 2019

1735

Седмичен хороскоп - Лъв - 09.12.2019 - 16.12.2019 година  

С много енергия, желание и добри очаквания ще започне периодът за вас. Някои ще получат предложения, които ще ги наведат на мисли и готовност да експериментират в нови сфери, търсейки финансова изгода и възвръщаемост.

Водете се от разума си и по-малко от емоциите. Други ще сменят работното място, получавайки по-добри предложения и условия за работа. Общителни по природа, лесно ще влизате в контакти и ще оставяте добро впечатление след себе си. Удоволствията не са ви чужди и с охота ще се включвате в организацията им. Няма да липсват и по-сериозни обвързаности, като при някои от вас те ще стигат към брак.

В здравословно отношение нещата са предсказуеми, стига да се пазите от настинки. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година